Tropisch fruit – rond karakter – balans
Meloen & appel – levendig glas – fris
Citrus – perzik – rijk – structuur - vriendelijk
Wit fruit – witte peper – fris – smaakvol
Rood fruit - elegant – zacht – zwoel - smaakvol
Cassis & bramen – kruiden & cacao – Sappig
Licht roze – aardbei & framboos – droog & fris
Smaak – licht van kleur – rood fruit - soepel
Wit fruit – plezierig - verfrissend – aangename bubbel
Delicaat – harmonieus - verfijnd – bloemig - citrus
Druif: Antão Vaz, Arinto & Verdelho
- Citrus / Appel / Tropisch
- Verfrissend en ongecompliceerd!
De perfecte aperitief wijn, maar kan ook bij lichte vis gerechten.
Druif: Viognier
- Aromatisch / Wit fruit / Structuur/ Honing
- Elegant en een prachtige balans! Lekker bij mild gekruide gerechten.
Fantastisch bij asperges.
Druif: Riesling
- Appel & Citrus / Petroleum & Abrikoos / Droog & Fris
- Een droge stijl Riesling met elegante zuurtjes en een zuiver en fris karakter.
De typische hint van petroleum maakt de Riesling compleet.
Druif: Sauvignon Blanc & Sémillon
- Houtlagering / Bordeaux Supérieur / Klassiek / Frisheid
- Gebalanceerde wijn met veel smaak en lengte. Openen bij zeevruchten en/of lichte gerechten.
Druif: Albariño
- Licht ziltig / Finesse / Spannend zuurtje
- Fris, fruitige wijn met florale aroma’s.
Het ultieme huwelijk bij diverse visgerechten!
Druif: Grüner Veltliner - Crispy / Groene appel / Zuiver / Typische Grüner! - Verkwikkend droog. Schenken bij sushi en gegrilde vis.
Druif: Arneis
- Citrusfruit & Ananas / Amandel / Gul / Lengte
- Levendige en rijke wijn.
Heerlijk bij salades, gebakken vis en de Mediterrane keuken!
Druif: Chardonnay
- Subtiel / licht vanille / Rijk / Soepel
- Romig met een zijdezachte finish en toch fris!
Openen bij gegrilde kip, vis met een roomsaus.
Druif: Chardonnay
- Stevig / Eikenhout / Rijp / Nectarine / Zacht
- Chardonnay met diepgang en een dikke structuur. Uitsekende wijn bij stevige vis en wit vlees gerechten.
Druif: Vermentino
- Citrusfruit & Ananas / Bloemig & Mineralig / Intens & Elegant
- Fris, intens en elegant met mineralige tonen van citrusfruit, bloemen,
ananas en peer. Prachtige Bolgheri met structuur!
Druif: Sauvignon Blanc
- Citroen & Grapefruit / Buxus & Gras / Mineralig & Vol
- Strak fris met citrus, buxus, wat grassigs en een typische rokerige toon.
Mineralig en vol van smaak: Sauvignon Blanc van wereldklasse.
Druif: Maturana Blanca, Tempranillo Blanco & Viura
- Abrikoos & Ananas / Vanille & Brioche / Zuiver & Intens
- Ronde smaken van tropisch fruit worden ondersteund door tonen van
vanille, brioche en marsepein. Rijk en romig!
Druif: Chardonnay
- Citroen & Perzik / Mineraal & Venkel / Zuiver & Fris
- Fris, fruitig en groen geel van kleur. Vol karakter met smaken van wit
fruit, en wat citrusfruit. Top elegantie uit de Bourgogne!
Druif: Chardonnay
- Peer & Citrusfruit / Bloemen & Marsepein / Evenwichtig & Zuiver
- Complexe, aantrekkelijke wijn met tonen van peer, citrus en bloemen die
zich ontwikkelen tot citroenroom, havermout en marsepein.
Druif: Bobal
- Licht gekleurde rosé / Vol fruit / Zomers / Heerlijke aperitief rosé
- Geweldige Spaanse rosé voor in de Nederlandse zon. Een rosé voor elke gelegenheid.
Druif: Spätburgunder
- Verkwikkend / Mineraal / Zuiver / Droog
- Top rosé met rijke tonen van aardbei, framboos en kruiden. Mooi bij lichte salades en visgerechten.
Druif: Grenache, Cinsault & Syrah
- Geconcentreerd / Lange afdronk / Finesse
- Serieuze Provence met diepgang en structuur. Openen voor het aperitief of bij vis en wit vlees gerechten.
Druif: Cabernet Sauvignon, Merlot & Shiraz
- Zwart fruit / Cacao & Vanille / Korte houtlagering / Lange afdronk
- Smaakvol en sappig glas met zijdezachte tannines. Voor rundvlees gerechten en stevige kazen.
Druif: Cabernet Sauvignon, Syrah, Cabernet Franc, Malbec & Carignan
- Cassis / 12 maanden Frans eiken / Cederhout / Elegant
- Vol fruit, warm en rond. Openen bij gevogelte, gegrild rundvlees en pasta gerechten.
Druif: Spätburgunder
- Verfijnd / Lichtvoetig / Subtiel / Elegant
- Rijpe neus met aroma’s van zoethout, kruiden en rood fruit.
Licht gekoeld drinken bij salades en vis.
Druif: Zweigelt
- Robijn rood / Vriendelijk / Fruitig
- Lange afdronk met tonen van amandel en kers. Milde en rijpe tannines.
Mooi in combinatie met Charcuterie en lichte gerechten.
Druif: Pinot Nero
- Zacht & smaakvol / Zuiver & prachtig / Rondeur
- Geen hout, maar wel een “Sur Lie”rijping.
Perfect bij eendenborst en milde kazen.
Druif: Sangiovese
- Zacht / 16 maanden hout / Vanille / Lengte
- Elegante Chianti met een lichte kruidigheid. Smaakvol, klassiek genieten! Openen bij rood vlees.
Druif: Malbec
- Krachtig & Robuust / Balans / Houtopvoeding 8 maanden / Mondvol.
- Complex en gestructureerd met elegante en sappige tannines. Pittige vleesgerechten & Bbq.
Druif: Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon & Merlot
- Bordeaux blend / Brioche / Intens / 17 maanden hout.
- Medium-bodied wijn met een romige en zijdezachte textuur. Wijn van absolute wereldklasse! Heerlijk bij stoofvlees en lamsvlees.
Druif: Cabernet Sauvignon, Merlot & Tempranillo
- Licht kruidig / Cederhout / Cassis / Gul
- Prachtige Ribera met veel fruit en warmte. Houtlagering van 14 maanden. Drinken bij pasta’s en blauwe kazen.
Druif: Garnacha, Mazuelo & Tempranillo
- 20 maanden hout / Vulling / Balans / Eindeloze finale
- Expressief en een echte smaakbom! Ultiem bij rood vlees, kaas en tapas.
Druif: Cabernet Sauvignon & Merlot
- Evenwichtig / Toast / Lange afdronk / Geconcentreerd
- 14 maanden hout. Balans en een afdronk welke alleen maar een wijn van klasse heeft! Heerlijk bij klassieke gerechten.
Druif: Nebbiolo
- Tabak / 24 maande hout rijping, 12 maanden fles rijping / Structuur
- Deze intense Koningswijn uit Piëmonte heeft alles wat u wilt, zijdezachte tannine en charmant. Mooi in combinatie met pasta, truffel, rood vlees en kaas.
Druif: Pinot Noir
- Houtrijping van 12 maanden / Oude wijnstokken / Robijn rood
- Fruitig met kruidige tonen van kruidnagel en een zacht pepertje. Subtiele tannine structuur en een lange finale. Schenken bij lamsvlees en eendenborst.
Druif: Cabernet Sauvignon, Merlot & Petit Verdot
- Weelderig / Finesse / 12 maanden hout / Charme
- Wat een feest is deze klassieker. Veel smaak en body met een aanhoudende finish. Openen bij gestoofd vlees, lamsbout en kazen.
Druif: Corvina, Corvinone, Molinara & Rondinella
- 30 maanden hout rijping, 18 maanden fles rijping / Stevig / Rozijnen / Vijgen
- Intense en krachtige wijn met veel smaak en body. Een echte eet wijn. Ideaal bij wild gerechten, kaas en de stevige keuken.
Druif: Cabernet Sauvignon, Merlot & Shiraz
- Zwart fruit / Cacao & Vanille / Korte houtlagering / Lange afdronk
- Smaakvol en sappig glas met zijdezachte tannines. Voor rundvlees gerechten en stevige kazen.
Druif: Sauvignon Blanc & Chardonnay
- Verkwikkend / Feestelijk / Citrus fruit / Subtiel
- Heerlijk om mee te proosten, maar kan ook bij een zomerse salade of vis.
Druif: Chardonnay, Chenin Blanc & Mauzac
- Levendig / Bloemig / Zuiver / Verfijnd
- Frisse stijl Cremant uit de Limoux met aroma’s van Acacia en perzik fruit.
Perfect om mee te toasten, maar ook goed bij oesters.
Druif: Raboso & Glera
- Spumante / Zomers / Aardbei & Framboos / Zachte mousse
- Smaakvolle Prosecco om elke festiviteit met succes in te luiden!
Druif: Macabeo, Xarel lo Parrelada & Chardonnay
- Toast / Sur Lie rijping / Compleet / Heerlijk
- Smaakt goed bij gekruide visgerechten, maar deze Cava is ook zalig om “zo” te drinken.
Druif: Pinot Noir & Chardonnay
- Appel / Rijk / Mineraal / 5 jaar rijping op “Lie”
- Gemaakt van de druiven afkomstig van de Grand Cru heuvels uit de Ambonney.
Mooi bij kreeft en schelpdieren.
Druif: Brachetto
- Mousserend / Licht rode kleur / Aardbei / Framboos
- Zoet door natuurlijke restsuikers.
Schenken bij desserts met rood fruit of chocolade
Druif: Pedro Ximenez
- Verstrekt zoet / Diep donkerbruin / Rozijnen / Gedroogde vijgen
- Aroma’s van overrijp fruit. Zoet, fluwelig en zacht van smaak met een lange finale.
Schimmelkazen, foie gras en chocolade desserts kan deze Sherry makkelijk aan.
Druif: Sémillon & Sauvignon Blanc
- Verfijnd zoet / Honing / Perzik & Abrikoos
- Prachtige balans tussen het zoet en de zuren. Tonen van toast en brioche.
Heerlijk in combinatie met diverse kazen en romige desserts.
Druif: Merlot & Cabernet Sauvignon
- Aromatisch / Avontuurlijk / 5 jaar Frans eiken
- Blend van Cognac en vers druivensap, rijke smaak en een aanhoudende lengte.
Schitterende bruine kleur. Mooi bij diverse desserts en blauwe kazen.
Druif: Tinta Fina, Tinta Roriz, Touriga Franca & Touriga Nacional
- Concentratie / Prachtige kwaliteit / Intens
- Mooie aroma’s van gedroogd fruit, rozijnen en noten.
Super rijk en een lange en zwoele afdronk. Schenken bij een kaasplank of nagerechten met cacao.