Brasserie LEKR

Shared dining, fijne wijnen, heerlijke cocktails en een goede kop koffie

Over
Brasserie
LEKR

Welkom bij Brasserie Lekr!

Bij Brasserie Lekr creëren we een huiselijke sfeer waar gastvrijheid en gezelligheid centraal staan. Onze brasserie is laagdrempelig, wat betekent dat iedereen welkom is, of je nu komt voor een uitgebreid diner of gewoon een kopje koffie wilt drinken.

Wat Brasserie Lekr uniek maakt, is ons culinaire concept. In plaats van een vaste menukaart hanteren wij een dagelijks of wekelijks wisselend menu. Dit stelt ons in staat om te werken met dagverse producten en seizoensgebonden gerechten. We vinden het belangrijk om te koken met de beste ingrediënten en vermijden daarom kant-en-klare pakjes. Bij Brasserie Lekr maken we alles zelf, van sauzen tot soepen, vanaf nul. We zijn echte liefhebbers van ambachtelijk koken en willen onze gasten de allerbeste smaken bieden.

Natuurlijk kun je bij ons ook terecht voor een heerlijk kopje koffie, een goed glas bier of een mooi glas wijn. Onze drankenkaart is uitgebreid en biedt voor ieder wat wils. Daarnaast hebben we een borrel- en lunchkaart met diverse lekkernijen om van te genieten.

Bij Brasserie Lekr gaan we voor een complete avond uit. Van amuse tot dessert, we nemen je mee op een culinaire reis die je niet snel zult vergeten. Onze gedreven en gepassioneerde chefs creëren met liefde heerlijke gerechten die je smaakpapillen zullen verrassen. Onze vriendelijke bediening zorgt ervoor dat je je hele avond in de watten wordt gelegd.

Of je nu met vrienden, familie of collega’s komt, bij Brasserie Lekr garanderen we een geweldige avond vol overheerlijk eten, goede drankjes en een warme, gezellige sfeer. We heten je graag welkom in onze brasserie en kijken ernaar uit om je te verwennen met onze culinaire hoogstandjes.

FEEST BIJ LEKR

Feesten en Events

Wij houden van een LEKR feestje en naast onze eigen evenementen openen we dan ook graag onze deuren voor jouw gelegenheid zoals een bruiloftsreceptie, verjaardag of vergadering.
Informeer voor de mogelijkheden, wij kijken ernaar uit om je te verwelkomen!